Gordijnpunt, dat ben ik, Hans van den Hurk. Komt u bij mij binnen, in mijn pand aan de Markt in Silvolde, dan treft u mij daar, meestal. Ik ben uw contact, uw adviseur, uw verkoper. Maar ik doe ook de uitvoering. Ik kom de gordijnen thuis bij u ophangen. Omdat ik alle facetten voor mijn rekening neem krijgt u warme persoonlijke aandacht en de beste service. Als er iets is, dan weet ik ervan, pak ik het aan en los ik het op.

Er is zoveel en alles is mogelijk. Wilt u alles zien? Dat kan. Maar wordt het u teveel, dan help ik u. In het contact met u, vaak ook door een bezoek bij u thuis, krijg ik zicht op wie u bent en waar u van houdt. Dan kan ik een selectie maken van mogelijkheden. Voor u om uit te kiezen.

Ik ben een creatief mens en houd van uitdagingen. Ik ben ook aandachtig en opmerkzaam. Met die combinatie van kwaliteiten kan ik u helpen meer te doen. Meer dan kiezen voor een veilige, voorzichtige aanpak. Samen met u zoek ik de grens op van uw creativiteit en van de mogelijkheden die uw situatie biedt.